English Deutsch

Wagyu

Wagyu kenmerkt zich door fijne smaak en specifieke marmering met hoog percentage onverzadigde vetzuren in het intramusculaire vet. Het vlees kan dan ook beschouwd worden als delicatesse en wordt in menig toprestaurant geserveerd.

Hurkmans ET
Wagyukoeien

Wagyu Fokkerij en ET

Hans Hurkmans heeft al sinds 1998 ervaring met het spoelen en transplanteren van embryo's uit wagyukoeien. In deze periode heeft hij bijgedragen aan de opbouw van Wagyu kuddes in Nederland, Belgie, en Wales. Hierbij heeft hij een ruime ervaring opgedaan met het uitvoeren van embryotransplantatie en het begeleiden van wagyufokkers bij de opbouw van de diverse kuddes. Voor een resultaat- en bedrijfsgerichtte uitvoering van de werkzaamheden worden de superovulatie programma's aangepast aan de donoren, daarnaast kunnen we adviseren bij specifieke problemen rondom ET en fokkerij die zich kunnen voordoen bij dit ras.

Zaken waarin hij U kan adviseren zijn oa, superovulatieprogramma's, voeding van donoren en ontvangsters, inseminatie protocollen, stierenkeuze en bevruchtend vermogen van de verschillende beschikbare stieren, voorkomen van inteelt, ontvangstermanagement en marketingmogelijkheden van embryo's en fokvee

Hurkmans ET beschikt over een internationale klantenkring van wagyufokkers waarvoor wij alle mogelijke diensten rondom ET verrichtten. Hierbij kunt u denken aan bv: uitvoering van ET, aankoop of bemiddeling wagyusperma en embryo's, contracteren screenen en begeleiden van ontvangsterbedrijven, aankoop van ontvangsters.

Dankzij ons uitgebreidde netwerk van wagyufokkers kan Hurkmans ET belangstellenden voor de wagyufokkerij makkelijk in contact brengen met deze fokkers.

Zij hebben een ruim aanbod van fokmateriaal beschikbaar.

Embryo aanbod:

Wij kunnen U doorverwijzen naar onze klanten voor onderstaande embryo's:

Drachtigheden aanbod:

Wij kunnen U doorverwijzen naar onze klanten voor onderstaande Drachtigheden

Fokmateriaal:

Wij kunnen U doorverwijzen naar onze klanten voor onderstaande fokmateriaal

Voor vragen kunt u opnemen met Hans Hurkmans.


+ 31 (0)6 389 197 83
e-mail ons

Laatste nieuws

Donoren

bekijk alle donorkoeien >